ФК Марица 2014 - Пловдив

Марица пусна абонаментни карти

Клубната управа на Марица (Пловдив) ще зарадва феновете на отбора с клубна карта. При закупуването й привържениците на “жълто-сините” ще имат възможността да посетят всички домакински срещи на отбора, а притежателите на VIP абонамент ще имат дори осигуряно паркомясто. Картите ще могат да бъдат закупени от 7 август, петък на стадион “Марица” всеки работен ден между 9 и 17 часа. Лицето за контакт е администраторът на клуба Никола Филипов.


Феновете ще могат да избират между два вида карти. Първият вид (на снимката в черен цвят) е с цена 70 лева и важи за централната трибуна на стадиона (VIP зона). Картата дава право на достъп на едно лице за всички официални срещи на отбора до края на сезона. Картата дава достъп още и на автомобил на територията на стадиона, като возилата ще се паркират на изградения в южната част на стадиона (зад трафопоста) паркинг. Броят на тези карти е ограничен, уточняват от клубната управа на Марица (Пловдив).


Вторият вид (на снимката в син цвят) е с цена 40 лева и важи за всички сектори на стадиона с изключение на централната трибуна. Тя дава право на достъп на едно лице за всички официални срещи на отбора до края на сезона. Картата не дава достъп на автомобил на територията на стадиона.


В същото време, станаха известни цените на билетите за домакинските двубои на Марица през новия сезон. Привържениците ще трябва да заплатят по 3 лева за ценните хартийки за всички сектори, пропуските за централната трибуна ще струват 6 лева.

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK