Чико (Бяга)

Треньорът на Чико Бяга Спас Спасов пред Football24.bg: Сглобихме добър отбор, продължаваме да се сработваме

Наставникът на Чико Бяга Спас Спасов коментира пред Football24.bg първата победа на своя тим в Югозападната В група. "Това е първа победа за нас, но съвсем не е неочаквана. Бяхме подготвени и тотално надиграхме съперника. Изградихме що годе добър отбор и вече от нас зависи до каква степен ще побеждаваме и печелим точки. Като цяло съм доволен от мача, но със сигурност има какво да работим и подобряваме", коментира Спасов. 


"Има още притеснение във футболистите, а и все пак не сме се сработили на 100%. Съставът също не е изграден напълно. Имаме футболисти с опит и такива, които нямат толкова голям стаж. Имаме да подобряваме доста неща и физически и тактически", допълни треньорът на тима от Бяга. 


"Пред нас няма поставени цели. Нашата цел е да радваме хората в Бяга. Ще домакинстваме тук, като за мача с ЦСКА - ще ги приемем в Пазарджик. Лично аз мисля, че нашето място ще бъде в златната среда - около 10-12 място", допълни Спас Спасов.

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK