Берое

Хубчев отказа да коментира Мапуку

Наставникът на Берое Петър Хубчев отказа категорично да коментира ситуацията с Жуниор Мапуку, за когото се говори, че се оптива да си уреди трансфер в Испания.

 

"Ситуацията с Мапуку е само слухове, 100% са само слухове. Хората в Берое и малко около него знаят каква е ситуацията. Аз няма да коментирам такъв човек", заяви Хубчев пред Diema Sport.

 

Той сподели и мнението си за нулевото равенство на неговия тим с Ботев.

 

 

"Малко притеснени започнахме двубоя, може би на база всички събития през седмицата. Но с течение на мача показахме огромно желание за победа. Много искам да го виждам това и този мач е показателен."

 

"Когато противникът стои добре групиран отзад, няма как да не се получат контри срещу нас. Имаше ги, но Макенджиев се справи блестящо. Най-важното е, че имаше желание. Много приятно време за футбол. Да, тежък терен, тежко за момчетата, но това не попречи на заряда на мача", сподели Хубчев.

 

Той говори и за отношенията си с феновете, като според него те заслужават единствено преклонение за обичта си.

 

"Много неща се изговориха през седмицата за фенове, отбор, за кого ли не. Аз съм един от малкото щастливци да имам такава публика зад гърба си. Отначало тези хора бяха малко резервирани, но като видяха, че работим със сърце, ни подкрепят."

 

"На 95% от тези хора трябва да им се сваля шапка, подкрепят отбора докрай. Скандиранията и освиркванията са неща от футбола. Опитът ми за разговор с тях миналата седмица беше, за да защитя две от момчетата", сподели още Хубчев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK