Сион Сампдория

Берба преговаря за трансфер в софийски ресторант

Българският футболист Димитър Бербатов проведе дълъг обяд заедно с мениджъра си Емил Данечв, на който бе обсъждано бъдещето на играча. Срещата продължи повече от един час, а след нея любопитни фенове попитаха Данчев, дали Бербатов вече няма отбор. 

 

Мениджърът отговори лаконично: "Още е рано."

 

Италианска реч в групата на преговарящите с Данчев и Бербатов накара гости в ресторанта да си помислят, че вероятно е активизирана нова опция 34-годишният нападател да заиграе в Серия “А”, след като бе съобщено за разминаване с варианта “Сампдория”.

 

Точно преди срещата в столичния ресторант обаче собственикът на швейцарския “Сион” Кристиан Константен обяви, че ще пътува до София в опит да убеди Бербатов да премине в клуба му. “Не смятам, че мога да убедя Димитър да дойде в “Сион” с пари, ще опитам да го спечеля със сърце”, каза ексцентричният бизнесмен, който преди 2 г. привлече световния шампион с Италия Дженаро Гатузо за играещ треньор.

 

Самият Димитър Бербатов обяви още преди два месеца, че приоритетна цел му е да се завърне в английската Висша лига, но с агента му са готови да изслушат всяко предложение.

 

Източник: "24 часа"

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK