ЦСКА Сарая

200 полицаи на Сарая - ЦСКА в Пазарджик

Еуфорията около двубоя на ЦСКА със Сарая е огромна. От доста време голям отбор не е гостувал в Пазарджик.

 

Въпреки че са работещи момчета и нямат големи възможности за активна подготовка и тренировки, очакват мача с нетърпение, а след изтеглянето на жребия за Купата и очакването на ЦСКА, клубът има дори 7 новокартотекирани футболисти. Все пак не всички могат да бъдат в групата за мача, но съставът ще бъде уточняван утре. Проблем има само с ходилото на Лазар Костов, но според клубното ръководство, той ще бъде готов за мача. Стадион „Георги Бенковски” е почти готов да приеме срещата. Румен Димитров изказа благодарност на Община Пазарджик за това, че покрива 90% от разходите и организацията по този мач.

 

Той се пошегува, че ако клубът е трябвало да се справи сам, дори и да продаде доматите на цялото село, пак е нямало да може да го направи. А интересът към срещата е голям. Само от панагюрище се очакват около 500 зрители. Интерес има и от всички околни села. 1500 места са предвидени за привържениците нас червените. Стадионът дава възможност за присъствие на 10 000 зрители и се очаква местата да са достатъчно. 20% от приходите от билети ще бъдат дарени за изграждане на църква в Сарая. Отборът не тръгва с големи обещания към мача, но, както при всяка среща, отчита шанс 50/50 Димитров добави, че този мач ще бъде и празник за 80-годишнината на отбора от Сарая. Той отправи пожелание гостите бързо да се върнат в елита, където е мястото на този гранд. Цените на билетите за мача „Сарая” – ЦСКА ще бъдат 5 лева. В деня на срещата, 2 септември от 17.00 часа, два часа по-рано ще работят три каси на стадиона. Утре мобилна такава ще има в центъра на Пазарджик, на пл. „К. Величков”. За охраната на срещата ще се грижат 200 полицаи.

 

Източник: http://pz-info.com

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK