Сливнишки герой София 2010

Сливнишки герой писа шестица на ФК София 2010

Шест безответни гола отбеляза Сливнишки герой във вратата на гостуващият тим на ФК София 2010, двубой от 9-ти кръг на ЮЗ "В" група.

 

През около 200 зрители и под ръководството на пернишка съдийска бригада, начело с младият рефер Любослав Бисеров Героя започна високомерно, и в продължение от над 30 минути освен хаотични атаки и множество мелета, до гол така и не се стигна.

258I4287

От своя страна младоците от ФК София с много желание и тичане успяваха да се противопоставят, но само до 36-та минута, когато Светослав Диков проби и подаде на Мариан Хаджиев в наказателното поле и той от упор простреля опитният Стоян Симеонов за 1-0.

 

От тук до края на мача зрителите гледаха спектакъл със само един главен Герой. В 38-та минута отново Диков направи асистенция, подавайки на нахлуващият отдясно Денис Николов и той отбеляза за 2-0.

258I4377

В края на полувремето първо Денис Николов, Мариан Хаджиев и Николай Маринов направиха поредица от пропуски, а в 45-та минута Хаджиев със силен шут отбеляза за 3-0. втората част нещата за ФК София започнаха да стават кошмарни, като още в 48-та минута Мартин Симеонов центира, Николов стреля с глава, но топката рикушира в тялото на защитник и излезе в ъглов удар. След изпълнението му Мариан Хаджиев с глава отбеляза за 4-0, записвайки хеттрик.

 

258I4367През

258I4332В 60-та минута Христо Бангеев изпълни ъглов удар, а защитникът Любомир Деспотов отбеляза красив гол с глава за 5-0. В следващите минути пропуските пред вратата на гостите надхвърлиха дузина, като пропуски направиха Красимир Георгиев, М. Хаджиев и Х. Бангеев.

258I4336Все пак в края на мача Денис Николов оползотвори отличен пас на Ангел Маджиров и отбеляза с техничен удар за крайното 6-0.

Бисер Тодоров Бисер Тодоров
Главен фоторедактор

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK