ПАОК

Берба: Ще върна подкрепата, която България ми е дала

Българинът Димитър Бербатов разкри, че ще върне подкрепата, която България му е дала през годините. Това е и целта на неговата фондация. 

 

„Виждам, че тук има талантливи деца и тъй като съм българин, България ми е дала подкрепа и я връщам обратно. Даваме поле за изява на деца от различни сфери - пианисти, художници, цигулари. Надявам се да се развиват по същия път", коментира Бербо. „Днешното поколение е много по-напреднало. Това може да е нож с две остриета, но като че ли сега им е по-лесно отколкото на нас."

 

 

Бербатов преди дни получи почетна статуетка за приноса в промоцията на марката „България" по света и работата си с младите надежди у нас. „На мен ми помагаха както приятели, така и семейството. Трябва обаче да са точните приятели и семейството да разбира това, към което се стреми детето. Сръхамбицията на родителите може да нарани децата, вместо да им помогне. Във футбола съм видал как родители отстрани викат и крещят. Нека да бъдат по-толерантни към децата си."

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK