ЦСКА Балкан (Варвара)

Наставникът на Балкан (Варвара) за двубоя с ЦСКА: Извънземни ли ще идват?

Наставникът на Балкан Варвара коментира предстоящия двубой на неговия тим с ЦСКА и в частност високите разходи. Домакините трябва да отделят около  12 000 лв. за организация на срещата, като при един обикновен домакински мач разходите са 800 лв. Балкан (Варвара) прием ЦСКА на 15 ноември от 14:00 часа на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик.

 

"Да не посрещаме извънземни, че ще идват 200 човека полицаи", попита риторично Кантарев. За справка – домакинските мачове на Балкан се охраняват от точно 50 пъти по-малко униформени служители на МВР – 4. Презастраховането е основно заради феновете на ЦСКА, които се славят с буйния си характер. До момента обаче полицията не е имала сериозни проблеми с ултрасите на ЦСКА при предишните две визити на „червените” в Пазарджик срещу ФК Сарая и Чико (Бяга) през месец септември. От ОД на  МВР съобщиха, че действат според разчетите си и няма как да намалят бройката на охраняващите мача униформени.

 

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK