Лудогорец Легия Варшава

Лудогорец ще играе контрола с Легия в Белек

Лудогорец ще срещне вицешампиона на Полша Легия Варшава. Това ще стане по време на зимната подготов­ка на разградчани. Контролата ще е на 31 януари в тур­ския курорт Белек. Там ще бъ­де и първият лагер на орлите по време на паузата.


В момента Легия Варшава е на второ място в местна­та Екстракласа на цели 10 точки от лидера Пиаст Гливице. Наскоро тимът бе по­ет от руснака Станислав Черчесов, който стабилизира изявите на отбора.


На турска земя Лудогорец може да срещне и лидера в Сърбия Цървена звезда. Двата тима вече играха контрола в средата на месеца по време на паузата заради национал­ните отбори. Разградчани спечелиха у дома с 3:1. В Белек зелените предвиждат три проверки. Сред вариантите за съперници са и клубове от Румъния.


В момента се уточнява къ­де ще е вторият лагер на ти­ма. След смяната на Едуард Ераносян се очаква програма­та за подготовка да претър­пи промени. Едо бе планирал и вторият лагер да е в Турция. Не е изключено обаче Георги Дерменджиев да заложи на друга позната дестинация от последните години - Испания. Там орлите редовно срещаха руските грандове.


Очаква се цялостната про­грама на шампионите да ста­не ясна през следващите две седмици и да бъде официално обявена.


"Когато всичко е договоре­но на сто процента, ще бъде оповестено", лаконични бяха от Разград. 

 

"Тема спорт"


Огнян Илчев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK