Базел

Иван Иванов: В края на януари ще избера нов отбор

Доскорошният футболист на Базел Иван Иванов (27 г.) сподели, че е отказал две оферти за чужбина. Защитни­кът в момента е свободен агент и търси новото си пре­дизвикателство. Иван Иванов коментира наболелите теми в българския футбол пред Но­ва ТВ.


"Липсва ми всичко онова, ко­ето съм правил преди конту­зията. Имах доста тежки мо­менти и добре, че бяха семей­ството и приятелите ми, ко­ито да ми помогнат. Не знам откъде е излязла тази инфор­мация, че съм бил в базата на Манчестър Сити, при положение че само 6-7 човека знаеха. Да, наистина минах оттам, докторите ме прегледаха, за­явиха, че всичко е добре с оглед на това, че съм претър­пял две операции. Имам разли­ка в мускулите между левия и десния крак, затова сам поис­ках да разтрогна договора си с Базел и да продължа възстано­вяването си сам", каза Иванов.


"За момента имам запитва­ния и оферти, но не искам да бързам, ще изчакам докъм края на януари, за да взема реше­ние. Обаждат ми се от всякак­ви страни, реалните оферти бяха от две страни, но ги от­казах. В момента се подго­твят нещата, но всичко е за чужбина. От Лудогорец никой не е влизал в контакт, няма какво да коментирам тази тема", каза още бранителят.


Относно лансираната идея Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилян Петров да влязат някой ден в управле­нието на българския футбол Иван Иванов коментира:


"Пър­во те трябва да го искат, ако се решат на тази стъпка, да управляват, те ще си получат образованието, не могат да идват неподготвени само за­щото са имена. Ако те решат да правят нещо, съм сигурен, че ще го направят както трябва, определено съм "За". В момента това, което виж­дам, е, че не се влагат пари във футбола, няма нужните бази, треньори при юношите, това е много важно за изграж­дането на младите", добави Иванов.

 

"Тема спорт" 

Огнян Илчев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK