Рекордно търсене на бутонките adidas Ace 16+ Purecontrol

- Иновативните бутонки пожънаха изключителен успех сред играчи от всякаква

 

-  Първоначалните данни от продажбите на първата в света бутонка без връзки

 

- Обемът на продажбите, очакван за първите три месеца, е постигнат за седем дни -

 

- В представителните магазини на adidas в Европа са налични само няколко чифта

 

Пускането в продажба на най-иновативните футболни обувки, произвеждани някога - Ace 16+ Purecontrol - се превърна в едно от най-коментираните събития, а бутонките станаха най-търсените в историята на футбола.

 

Търсенето на Ace 16+ Purecontrol, първата в света бутонка без връзки, достигна такива нива, че adidas отчете, че бройката продадени единици само за седем дни се равнява на количество, което обикновено се реализира за три месеца. Всъщност, европейските онлайн магазини разпродадоха бутонката само за няколко дни след пускането й в продажба, като много от тях вече приемат предварителни заявки за следващата доставка на модела.

 

 

Иновативната бутонка, която дебютира миналия уикенд в професионалната лига посредством звездни играчи като Месут Йозил, Иван Ракитич, Деле Али и Оскар, доказа, че е безпрецедентен хит и сред аматьорите, които отчаяно се опитват да се сдобият с нея. 

 

За adidas това е първият път, в който компанията регистрира толкова голямо търсене на футболна бутонка. До момента, единствено моделът Yeezy Boost –  резултат от сътрудничество между adidas и Кание Уест – се е превръщал в такава сензация, че продуктът да се изчерпа в мига на пускането му в продажба.

 

Първоначалните рекордни продажби на Ace 16+ Purecontrol доведоха до факта, че
феновете могат да закупят бутонката само от ограничен брой представителни магазини – Оксфорд Стрийт, Лондон; Шанз-елизе, Париж; Маркет Стрийт, Манчестер и Пасео де Грасия, Барселона.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK