Майорка Лудогорец

Майорка не иска Браян Ангуло

Колумбийският краен за­щитник на Лудогорец Браян Ангуло е бил предложен на Майорка в последния ден от зимния трансферен прозорец в Испания, съобщава gгапа-dacf.ideal.es. Според издание­то втородивизионният клуб, който в момента заема 16-а позиция в Сегунда и е само на две точки от зоната на изпа­дащите, обаче е отказал да го вземе. Заради това левият бек ще остане в Разград поне до лятото.

 


В последния месец и полови­на 26-годишният Ангуло не­веднъж изрази желание да на­пусне шампионите и да продължи кариерата си в друг европейски клуб. Преди време той разкри, че има предложе­ния от Испания и Португалия, както и родината си Колум­бия. Наскоро крайният защит­ник посети и мача от Ла Лига между Райо Валекано и Селта, което увеличи слуховете за негов трансфер. В крайна сметка той така и не успя да си уреди договор с друг клуб, пише в. "Тема Спорт".

 


За момента една от се­риозните пречки за напуска­нето му е факта, че Лудого­рец държи да получи пари за правата му. Шампионите не са склонни да го пуснат да си тръгне, без да получат сума, с която да покрият част от разходите си, дадени за прив­личането му, както и запла­ти.

 


Ангуло дойде в Лудогорец през лято­то на 2014 година, като за правата му бяха платени около 1,5 милиона евро на Гранада. Досега обаче левият бек така и не показа, че сред­ствата, дадени за трансфе­ра му, са си заслужавали.

Огнян Илчев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK