Лудогорец

Лудогорец преподписа в последния момент договора за стадиона

Анексът по договора за ползване на стадион „Лудогорец Арена“ бе удължен с подписите на кмета на Разград д-р Валентин Василев и представител на ръководството на четирикратния български шампион, съобщиха от пресцентъра на община Разград.


Това се случва 3 дни преди изтичане срока на договора, подписан през 2011 година.


Преди малко повече от седмица общински съветници алармираха, че документът, който дава право на Лудогорец да ползва спортното съоръжение, е с изтичащ срок. 


Нито юристите на „орлите“, нито общинските правни експерти бяха забелязали това и на практика бе под въпрос участието на тима още в пролетния дял на първенството, тъй като нямаше да има къде да играе, пише "Меридиан мач".


С подписването на анекса се гарантира дейността на клуба, обясняват от пресслужбата на разградския кмет. Новият договор е до 30 юни 2017 г. На предстоящата сесия на Общински съвет Разград в края на месеца ще бъде открита процедура за отдаване на стадиона на концесия.

Огнян Илчев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK