Ювентус (Малчика) Академик (Свищов)

Ювентус (Малчика) не се появиха на контролата с Академик

От свищовския „Академик“ изразиха разочарованието си от щаба на „Ювентус“ (Малчика) заради провалената контролна среща между двата отбора. В събота „студентите“ трябваше да изиграят първата си проверка, но мачът се провали, тъй като „Ювентус“ просто не се появи.

 

 

„Изключително некоректно поведение… Първо ми загряха телефона да уточняват деня, мястото и часа на срещата, а в събота не само не се явиха, а дори не се и обадиха да се извинят. Не си вдигаха и телефоните, докато ги чакахме, поне да кажат, че няма да дойдат. Ние бяхме направили пълна организация – очертан терен, мрежи на вратите… Жалко за труда на хората и за пропуснатата възможност за контрола“, коментира старши треньорът Боби Борисов. В сряда воденият от него тим ще срещне „Левски 2007“ (Левски).

 

 

Трима нови футболисти привлече „Академик“ в последните дни. В Свищов акостираха вратарят Иван Христов и нападателят Николай Иванов, които през есента обличаха екипа на горнооряховския „Локомотив“. В състава се завръща Бойко Николов, който за последно бе в „Изгрев 93“ (Царевец).

Sport-vt.com

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK