Дунав ЦСКА

Веско Великов: За Дунав е престиж, че ще играе с ЦСКА

Tреньорът на Дунав Русе Веселин Великов обяви, че е доволен от подготовката на отбора към днешна дата и призна, че има еуфория в тима заради контролата с ЦСКА през уикенда.
Днес русенци играят с Балкан Ботевград, а през уикенда се изправят в мач срещу "червените" на стадион "Българска армия".

Все пак притесненията за специалиста са на лице, тъй като той няма да може да разчита на Яни Иванов, Будинов, Костадинов, Пърнаров и Милчев.

Добрите новини са свързани с Чакъров и Ковачев, които вече са възстановени и ще играят.

"Според мен подготовката ни минава на едно много добро ниво. Срещу елитни отбори като Черно море и Берое показахме много добра игра във физическо отношение. Надявам се и вярвам, че ще бъдем в оптимална форма за началото на пролетния дял на полусезона. Искаме да започнем с победа срещу Нефтохимик в първенството".

"Предстоят ни две контроли с Балкан и ЦСКА. Настроението, че ще играем с "червените", разбира се е приповдигнато. Не толкова често имаш възможност да играеш с такъв отбор все пак. Очаквам да се получат два добри мача. Първо мислим за срещата с Балкан, а после ще насочим вниманието си и върху ЦСКА".

"За съжаление имам притеснения със състава. Будинов, Костадинов, Пърнаров и Милчев няма да играят. Яни Иванов също. Лекарят каза, че е на 50 % готов за игра, но ни препоръчаха да не рискуваме с неговото включване. За моя радост Чакъров и Ковачев ще могат да играят в предстоящите контроли".

Огнян Илчев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK