Бенковски (Бяла)

Бенковски Бяла: Разграничаваме се от общината

Бенковски Бяла ще продължи участието си в Североизточната В група, увериха от клуба. Войводите не пътуваха за първата си среща от пролетния дял срещу Ботев Нови пазар поради организационни проблеми. В неделя възпитаниците на Цветан Ганев ще бъдат домакини на Интер Плачидол в среща от 15-ия кръг.

 

"Благодарение на местния бизнес успяхме да съберем необходимите средства, за да завършим сезона. За съжаление футболистите няма да получават премии и възнаграждения. Разговаряли сме с всички и Бенковски Бяла ще продължи участието си в първенството", заяви наставникът на тима Цветан Ганев.

 

Също така ръководството на Бенковски изрази разочарованието си от абдикацията на общината в подпомагането на футбола в града.

 

"Разграничаваме се от общината, защото тя на практика не помага на клуба по никакъв начин. Това, че Бенковски ще продължи съществуването си, е факт благодарение на хората в клуба и местния бизнес. Събирането на средствата за довършване на шампионата е изцяло инициатива на клуба. Ще продължим по този начин до лятото, а след това ще видим какво ще се случва с футбола в града", сподели още пред zona90.com Ганев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK