ЦСКА Чепинец

Христо Янев: Нелогично е да се играе в 12:00 часа на обяд

Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев остана доволен и поздрави своите играчи за успеха над Чепинец с 4:0 във Велинград, но обърна внимание на любопитна подробност, съпътстваща днешния двубой. Наставникът заяви, че не е нормално мачът да се играе от 12:00 ч., но армейците са длъжни да се съобразяват.


„Напълно резонна победа с оглед на създадените положения, момчетата се стараха на този тежък терен”, каза той.


"Доколкото виждам това дали ми харесва или не - никой не се съобразява с мнението ми. Сами си направете изводи дали това е нормален час за футболна среща. Но ние се съобразяваме с всичко. Ако кажат да играем в 9.00 часа, ще играем в 9.00 часа", каза Янев, който коментира и самата среща.


"Напълно резонна победа с оглед на ситуациите, които създадохме. Момчетата се стараха и заслужено спечелихме. Нещата при нас са едни и същи - излизаме и трябва да побеждаваме. На този етап няма нещо, което да ни притеснява. Виждате, че някои терени не са на топ ниво и това ни затруднява. Домакините се постараха да го оправят, но ако искаме футболът ни да е на топ ниво, трябва да подобрим терените" допълни треньорът на ЦСКА.


Янев коментира и предстоящия полуфинал с Берое в турнира за Купата на България:


"Целта е всички да са в спортна форма за мача с Берое, идеи имаме всякакви"

Огнян Илчев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK