ЦСКА Велбъжд 1919 (Кюстендил)

Промени в движението в Кюстендил заради ЦСКА

РУ Кюстендил въвежда временна организация на движението на 20 март в Кюстендил, по повод футболната среща между отборите на ЦСКА и „Велбъжд" на стадион „Осогово".


От 06.00 до 18.00 ч се забранява движението и паркирането на превозни средства по ул. „Вл. Заимов" - в участъка й от ул. „Ил. Макариополски" до ул. „Ю. Гагарин", и по цялата улица „Юри Гагарин".
За времето от 14.00 до 18.00 ч се забранява движението по ул. „Цар Освободител", в участъка от ул. „Ал. Стамболийски" до ул. „Калосия".


В района на спортното мероприятие, по време на срещата няма да се допускат лица в явно нетрезво състояние, малолетни и непълнолетни лица без придружител. Няма да се допуска внасянето на пиротехнически изделия, огнестрелни оръжия и боеприпаси. Не е позволено внасянето на стадиона на пластмасови бутилки над 0.5 л, а малките бутилки трябва да са без капачки. Няма да се допуска и внасянето на метални и други пръти по-дълги от 1.5 метра.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK