ЦСКА

ЦСКА излиза за нов разгром (+вероятни състави)

ЦСКА отмята поредния дву­бой от първенството днес в 18:00 часа в очакване на сблъсъ­ците за Купата на България с Берое на 6 и 20 април. Следва­щата спирка от похода на червените е Чико от пазарджишкото село Бяга, който сега гостува на "Армията". Този отбор ще изиграе първия си мач на свещената трева в Борисовата градина, което несъмнено ще е най-яркият мо­мент в историята на клуба. Чико обаче не може да се надя­ва на приказен развой на съби­тията и е почти сигурно, че ще стане поредната жертва на ЦСКА, разгромена с изрази­телен резултатпредрича „Тема спорт”.


Треньорът на армейците Христо Янев отново може да разчита на двама доскоро кон­тузени играчи. Ангел Грънчов е опция да започне като титуляр в центъра на отбраната, като другите варианти за този пост са Виктор Райчев и Ни­колай Дичев. Вторият досега не е бил в стартовите 11 на ЦСКА в официаленмач.


В предни позиции се връща крилото Станислав Маламов, който попада в групата, но едва ли ще е титуляр. Очаква се Янев да даде нов шанс на 17-годишния Павел Головодов. Фланговият играч, роден в Го­це Делчев, се развихри срещу Ботев Ихтиман (11:0), като стана най-младият футболист на червените, реализирал хеттрик.


В халфовата линия за партньор на Аясс ще се избира между  Николай Цветков и Петър Витанов. На върха на атаката Янев вероятно пак ще избере Хазуров. Преди той да застъпи на поста срещу Велбъжд, Преслав Йорданов съ­що игра в два поредни мача ка­то титуляр.


С наказания са Борис Галчев и Божидар Чорбаджийски, които ще са на линия за "гостуването" на София 2010 тази неделя от 18:30 часа на "Армията".


В състава на Чико Бяга се отличава едно име, което иг­ра за ЦСКА преди години - офанзивният халф Николай Манчев (31 г.). Той беше част от червените през сезон 2009/10 г., като записа 10 мача в А група и две участия в груповата фаза на Лига Европа срещу Рома (0:3) и Базел (1:3). Другите ос­новни фигури в състава са ка­питанът Йордан Михайлов и бранителят Заприн Голачки, а голмайстор е Димитър Стоя­нов.

 

Вероятни състави:


ЦСКА (4-1-4-1): С. Колев; Динчев, Грънчов, Райчев, Кикарин; Й. Йорданов; Головодов, Аясс, Витанов, М. Цветанов; Хазуров
Старши треньор: Х. Янев
ЧИКО БЯГА (4-2-3-1): П. Стоичков; Голачки, Й. Михайлов, Банчев, Г. Петров; Готев, Д. Бекяров; А. Велев, Манчев, Милушев; Д. Стоянов
Старши треньор: С. Спасов


СЪДИЯ: Павел Цеков
СТАДИОН: "Българска армия"
НАЧАЛО: 18:00 часа

Огнян Илчев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK