Левски Славия

Шеф в Левски: Чичо Венци си печели 5 минути слава чрез Левски

Председателят на Тръст "Синя България" Васил Колев атакува президента на Славия Венци Стефанов.

 

„Чичо Венци е голям тарикат с голяма уста, когато става дума за Левски. Левски е начинът му да спечели 5 минути слава. Обаче сега да видим дали няма да "спечели" и джакпота. Тъй като ни писна вече никой да брои хората на стадиона живи, търсим начини да защитим правата им. С нас в събота на Славия - Левски беше представител на „Съпортърс Дайрект", които от името на УЕФА изпълняват проекта SLO или „Връзки с привържениците".

 

 

Той е задължителен за лицензирането на клубовете. Човекът е описал това, което е видял и го е пратил на БФС и УЕФА. Също и до нас. БФС предупреди клубовете само преди седмица, ама чичо Венци си прави оглушки. В доклада, който ще преведем и разпространим, си е описано какво е нарушено и защо е застрашен животът на хората. Хайде сега да видим БФС какво ще направи по въпроса! УЕФА също ще гледа. Висша лига ли? Боже, Господи!", написа Колев във Фейсбук.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK