Евроколеж (Пловдив) Борислав (Първомай)

Футболистът на Евроколеж си счупил ръката, докато налагал противников играч

Левият бек на ФК "Евроколеж" (Пд) Николай Бончев получил сериозна контузия на ръката докато налагал с юмруци крилото на "Борислав" (Първомай) Йордан Томов в скандален мач от 24-ия кръг на Югоизточната "В" група, завършил 2:1 за гостите от Пловдив. Бончев има счупване след бруталните сцени.

 

Още в 41-ата минута те останаха с човек по-малко след изгонването на Мирослав Караилиев, а в 90-ата минута главният съдия Владимир Недялков показа още 4 червени картона след масов бой на терена, като изгони по двама от "Борислав" и "Евроколеж", преди да свири края на двубоя.

Фитилът на баталните сцени запали 30-годишният защитник на гостите Николай Бончев, който преди време се прочу с "актьорските" си умения в порнофилми, в които се снимаше под името Джак Уорд, и покрай участията си в клипове на Азис. В последната минута от срещата Бончев хвърли умишлено топката от тъч в корема на Йордан Томов с цел да печели време, но синът на местния свещеник отец Георги Томов не му остана длъжен и секунди по-късно го събори на земята в центъра на терена.

Според евроколежани Бончев бил повален с удар с лакът в лицето, докато от домакините говорят за "шляпване по врата". Отговорът на Николай Бончев не закъсня и с юмруци той отвърна на по-малкия с 10 години и 30 кг провокатор, като в масовото мелле си счупи ръката.

 

 

"Бончев си призна пред мен, че сам си е счупил ръката", твърди дежурният лекар на двубоя д-р Стефан Павлов. Във вторник от 11 часа той ще дава показания по случая пред Дисциплинарната комисия на Зоналния съвет на БФС-Пловдив, която държи да изслуша всички замесени в баталиите преди да наложи наказания. Борещият се за оцеляване тим на "Борислав" може да бъде лишен и от домакинство заради нахлуване на зрители на терена, към който според очевидци освен камъни са летели и...кебапчета и кюфтета в края на срещата.

 

 

"Дори и аз се наложи да вляза на терена, за да спася от малтретиране двама от нашите по-млади футболисти - Кристиан Москов и Серафим Михайлов, който преди време игра в "Манчестър Сити", твърди пресаташето на "Евроколеж" (Пд) Георги Линков. Той и колегата му от "Борислав" Костадин Момчилов също са повикани пред дисципа под тепетата, на който пресаташето на първомайци ще предостави и пълен видеозапис на баталните сцени в мача.

 

 

 

Източник: "Труд"

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK