Борислав (Първомай)

В Първомай се бранят: Биячът вика дръжте бияча

Ръководството на Борислав (Първомай) изказа острото си възмущение от изнесената в медиите информация във връзка с последния им шампионатен мач от първенството на Югоизточната „В“ трупа с Евроколеж (Пловдив). Гостите спечелиха с 2:1, но твърдят, че домакините са се опитали да ги подкупят, а в хода на самия мач са нанесли побой на футболиста на съперника Николай Бончев.

 

„Представените факти са грубо изопачаване на истината. Единственото вярно нещо е, че Бончев е със счупена ръка, но това стана, след като удряше нашите играчи с юмруци. Думите на спортният директор Григор Иванов, че сме искали да купим мача и 150 наши фена са нахлули на терена, разпространени в медиите, също не са истина и ще съдим тези, който ги публикуват. Разполагаме със запис на целия мач, на който се вижда, че всички ексцесии са предизвикани от играчите на Евроколеж, както са описали главния съдия и дежурния делегат в своите доклади. Днес (б.р. вчера) го предоставихме на Зоналния съвет на БFС и очакваме тяхното решение. Искаме да изчисти името след цялата кампания срещу нас“, заявиха от първомайския клуб за „Меридиан мач“.

Меридиан мач

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK