Литекс ||

Пенев: Не искам да се оплаквам, но имахме много контузени

Наставникът на Литекс Любослав Пенев остана разочарован от загубата на неговия тим от Монтана с резултат 0:2.

 

„Играехме на моменти. Така започнахме и първото и второто полувреме Видях напрежение, припряност, прибързаност. Трябва да играем спокойно и по различен начин. След като тези два отбора са на полуфинал, не е случайно. На това ниво, аз не мисля за фаворити и аутсайдери. Остава втори мач. Ние сме домакини. Трябва да заличим два гола пасив", започна Петев.

 

 

„Няма как да говорим в детайли за състава, който избрах. Не се оплаквам, имаме много контузени. Чакайки го този мач толкова месеци, оказа влияние. Момчетата бяха пренавити. Не обезценявам това, което направи Монтана. Положение е едно, да влезе в топката във вратата е друго. Поздравявам Монтана", добави още специалистът.

 

 

На въпрос има ли разлика във футбола в А и Б група, Пенев обясни: „Динамиката и ритъмът в Б група са различни. Но това са причини, които оставям настрани. Имаме сили и възможности за реванша. Напрежението в тези 90 минути изигра лоша шега. На тази фаза мачовете се решават във втория мач. Така че оставам оптимист".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK