Манчестър Сити ПСЖ

Пелегрини доволен от резултата

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини остана доволен от резултата постигнат от неговия отбор въпреки, че не пропусна да отбележи грешките, които допуснаха „гражданите” в отбрана.

 

„Това е добър резултат за нас, защото стигнахме до ремито и вкарахме два гола. Но мисля, че направихме няколко важни грешки, които им позволиха да вкарат първия си гол. Мисля, че при вторият им гол имаше засада. Ако искаме да победим, не можем да правим такива грешки. Но отборът има характерът да се бори за победа. Започнахме много добре и от самото начало се опитвахме да вкараме гол.

 

Това е нашата игра. Ние не играем за равен. Играем за победа от началото на мача. Грешката и голът от засада ни попречиха да спечелим мача. Мачът беше много изравнен срещу добър отбор с много добри играчи. Казах преди мача, че винаги се опитваме да спечелим от самото начало. Винаги казвам и че е много важно да вкараме гол на чужд терен. Но това е мач от 180 минути. Трябва да сме интелигентни и да не правим такива грешки”, заяви Пелегрини.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK