Миньор

Миньор се раздели с двама

Миньор се раздели с двама футболисти преди днешното гостуване на Велбъжд в Кюстендил. След спешна среща между Управителния съвет на пернишкия клуб и старши тренъора Йордан Самоковлийски стана ясно, че полузащитникът Стойчо Недков и бранителят Кирил Брестовички няма да продължат да носят фланелката на чуковете. На тяхно място към първия състав ще бъдат привлечени футболисти от юношеските формации. Ръководството на Миньор не е доволно от непостоянството в представянето на отбора в последно време и редуването на силни мачове с по-средствени изяви. Целта, поставена пред жълто-черните футболисти да края на сезона, е завършване на трето място в класирането.

 

Междувременно се разбра, че Община Перник продължаса да работи по финансовото стабилизиране на пернишкия клуб. Преди ден кметът Вяра Церовска подписа договор за сътрудничество с българския букмейкър "Еврофутбол", според който в Миньор ще влязат 216 000 лева през следващите 3 години. Споразумението бе одобрено от Общинския съвет, а клубния стадион вече е брандиран с логото на първия лицензиран онлайн букмейкър в България "Ефбет".

Тема Спорт

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK