Литекс || Литекс

Пенев: Не мога да повярвам

Наставникът на Литекс Любослав Пенев коментира победата на своя тим над Монтана с 1:0. Въпреки победата "оранжевите" отпаднаха от 1/2-финалите за Купата на България след загуба с 0:2 в първия двубой.

 

"Направихме всичко възможно като ситуации и невъзможни пропуски. За мен това не е нормално. Един куп пропуски в доста ясни ситуации, в които е близо да отбележиш гол. Липса на опит, на умение и на мъничко класа", заяви Пенев пред "Диема Спорт".

 

"Така тренираме и това искаме да показват момчетата по време на мач. Получи се много добре, но ако искаш да побеждаваш, не е нормално да правим толкова много пропуски."

 

 

"Тя (разликата от първия мач б.р.), ако тежеше, щяхме да се представим по друг начин, отборът се представи добре, но в тази пелантерия трябва да сме като хищници, от едно положение да вкарваме два гола."

 

"Това са важните мачове, два или три. Към момента оставаме с два мача, това е. Продължаваме в другото русло, втора лига, това е. С времето ще се научим. Доволен съм, но не мога да кажа, че съм напълно доволен, защото на мен ми липсва гола. Създават много положения, но не е реално и не е логично да не вкараме повече от един гол. Излишно е да говоря в момента", каза още Пенев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK