Дунав

Босът на Дунав: Няма да привличаме много нови играчи

Президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов заяви, че в отбора няма звезди, а разчитат на колектива от футболисти.

„Очаквах малко повече публика. Отдавам го на това, че всичко е решено. Посещаемостта е сравнително добра с оглед това, че сме на ниво А група. Не мога да не поздравя ръководството и футболистите за представянето на отбора. Направихме нещо, което 25 години не се е случвало. Имаше доста хора, които не вярваха в нас“, коментира босът на Дунав.

„Ние трябва да разберем, че чудеса във футбола не стават. Футболът в България трябва да се издържа от пълните стадиони, от фен артикулите, от телевизионните права. Ние сме един от малкото отбори, които нямаме генерален спонсор, а общината не излива пари. Не ми трябва генерален спонсор, ако догодина на стадиона има средно между 5 и 10 хиляди зрители на стадиона. Ние разчитаме на колектива и на това да намерим млади футболисти. Ние сме стегнати организационно и нямаме звезди“, добави президентът на русенския клуб.

„При нас няма да има повече от 3,4 до 5 нови футболисти. Сигурен съм, че ще направим силен сезон в А група. Имам притеснения, че може да се превърнем в боксова круша.

Имаме количество в школата, но нямаме още качество. Ние ще дочакаме и развитие в този аспект“, каза още д-р Симеон Симеонов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK