Берое

Берое прибра японец от Полша

Берое е пред подпис с поредно ново попълнение. Става въпрос за японския футболист Кохей Като. Той ще парафира договор с клуба, след като премине медицински изследвания. Японецът се очакваше да направи първа тренировка още снощи.

 

Кохей Като е роден на 14 юни 1989 година. Играе като полузащитник. Висок е 173 см и тежи 70 кг. Юноша е на Джеф Юнайтед, в който игра Илиян Стоянов - Коловати. В юношеската си кариера играе и за студентския отбор на университета си Ритсумейкан. През 2012 година преминава в Сакачипас Буенос Айрес. В края на сезона се завръща в Япония, където играе за Мачида Зелвиа. Там записва 29 мача. След това преминава в Рудар Плевля. Презсезон 2013/2014 записва 30 мача и вкарва 1 гол. В следващия сезон има 31 срещи и 7 попадения. Същия сезон става шампион на Черна гора. През сезон 2015/2016 е привлечен от отбора от полската Екстракласа Подбескидже Белско-Бяла. Записва 35 мача и вкарва 1 гол.

 

За съжаление на спортно-техническия щаб на Берое той едва ли ще бъде на линия за дебюта на старозагорци в Европа за този сезон. Същото се отнася и за Атанас Зехиров, който продължава да тренира по индивидуален режим.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK