Левски Марибор

Люпко Петрович: Готови сме да изненадаме един голям отбор като Марибор

Наставникът на Левски Люпко Петрович заяви, че отлично познава силните страни на съперника на „сините” в Лига Европа Марибор и все още има няколко въпросителни относно стартовия състав на своя отбор.

 

"Още мисля някои неща около състава. Привлякохме Симон Сандберг и не съм решил дали да го пусна като титуляр. Като цяло нямам голям избор за състава, така че общо взето това ми е въпросителната.

 

Като цяло съм доволен съм как изглежда в момента отборът и физически, и като класа. Но естествено никога няма да съм напълно доволен, винаги искам нещо повече. Готови сме, за да се представим достойно, да се опитаме да изненадаме един голям отбор като Марибор.

 

Марибор е доста здрав физически отбор, познавам го добре. Имат добри играчи, опасността може да дойде и от ляво, и от дясно. Капитанът им Таварес е сериозен футболист, Новакович и чернокожото момче. Но да кажем Новакович, че е най-опасният и футболист - знам класата му, и ако трябва да назова един, ще е Миливое", заяви Петрович.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK