Левски ЦСКА Лудогорец

Силният човек в Левски се заяде с ЦСКА и Лудогорец

Новият собственик на Левски Спас Русев се запозна с играчите на тима, като обяви пред тях, че вярва в техните възможности и иска шампионската титла още през този сезон. Бизнесменът захапа и конкурентите Лудогорец и ЦСКА-София.

 

"Вече говорихме с Люпко Петрович и неговият екип в другата съблекалня. В този момент започва нашият път към шампионската титла. Всяко друго място би било неуспех за този отбор. По простата причина, че това е Левски и очакванията са изключително високи. Това го казвам не за да ви напрягам, а за да ви мобилизирам. Вие имате привилегията да играете в отбора на народа.

 

Аз ще дам всичко от себе си, за да ви осигуря това, което е необходимо. Няма да се меся в работата на спортно-техническото ръководство. Последните няколко мача ги наблюдавах внимателно и съм изключително, ама изключително, доволен от това, което виждам. Вие имате потенциал, имате възможност и не трябва да допускате малък отбор от провинцията с няколко годишна история или някакъв друг клуб, който е създаден с най-различни схеми, да взимат връх над легенда като Левски. Имате необходимите спортни качества. Това го виждам в играта ви, като искам да ви мотивирам, вие може да успеете. Следващия път ще се видим в тази съблекалня, за да пием шампанско. Аз ви вярвам, убеден съм, че можете", отсече Русев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK