Черно море

Венков: Черно море се развива в правилна посока

Бранителят на Черно море Михаил Венков е на мнение, че „моряците” са се представили достойно срещу Лудогорец, но сега са изцяло концентрирани върху гостуването на ЦСКА.

 

“Те ни изравниха буквално от нищото, от половин ситуация. Ние играхме правилно, но нямахме спортен шанс, който е необходим в равностойни мачове и особено срещу отбори като Лудогорец. Едно, че не стана 2:0 за нас в началото на второто полувреме, когато ударът на Кузма се отби от гредата, и второ, нелепия изравнителен гол.

 

Ако изключим двубоя с Дунав, не сме допуснали колебания. Трябва да се има предвид, че отборът ни е обновен и в движение подобряваме синхрона и взаимодействието между отделните звена. Черно море се развива в правилната посока и за мен това е вън от съмнение. Сега мислим единствено за гостуването на ЦСКА. Ще отидем в София, за да се представим на ниво на един легендарен стадион и срещу стабилен съперник“, заяви Венков.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK