Розова долина Черно море

Розова долина е елиминирала Черно море преди 29 години

Феновете на Розова долина очакват с голям интерес сблъсъка с Черно море, след като през последните 15 години в Града на розите не е играл отбор от елитното ниво.

 

Въпреки разликата в класите играчите от Казанлък не се страхуват от своя противник. Младият защитник Петко Георгиев бе категоричен, че няма притеснение от варненци: „Отбор като отбор, само че нивото там е по-високо. Надяваме се да съберем много хора и да ги зарадваме с добра игра.

 

Завърналият се в Казанлък Ахмед Фаиков също коментира предстоящата среща:

 

„Ние сме аутсайдер, обаче играем в Казанлък. Ще дадем колкото можем от себе си.“ Капитанът Милен Христов заяви, че Розова долина няма какво да губи: „Целта ни бе да доведем отбор от Първа лига и ние я изпълнихме“.

 

 

Двата отбора са се срещали веднъж в турнира, когато през сезона 1987/88 Розова долина елиминира Черно море след 3:1 в Казанлък и 0:0 във Варна.

 

 

От ръководството на клуба също сериозно се подготвят за срещата, като се очаква за нея да бъдат готови и да се раздадат около 200 шалчета и знамена на Розова долина. През миналия сезон Розова долина завърши на второ място във „В“ Югоизточна група и получи покана за Втора лига.

Меридиан мач

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK