Олимпик Марсилия Рейнджърс

Скаути на Марсилия и Рейнджърс гледат наши таланти

Сериозен интерес от страна на водещи европейски клубове има към стартиращия в четвъртък турнир от първия квалификационен кръг за европейското първенство за юноши до 19 години. Той ще се проведе в в Сливен, а в БФС вече са пристигнали заявки за пропуски за мачовете на стадион „Хаджи Димитър“ от френския гранд Марсилия, както и от шотландския Рейнджърс. Нашият отбор, който е воден от Ангел Стойков, е в една група с връстниците си от Дания, Португалия и Беларус.

 

Със сигурност младите таланти в четирите отбора ще бъдат наблюдавани и от пратеник на сензационния лидер във френската Лига 1 Ница. Тимът, който това лято привлече Марио Балотели, иска да подсили сериозно своята академия и от рано да сложи ръка върху таланти, конто в бъдеще могат да се превърнат в звезди.

 

От футболнага ни централа признаха, че имат заявки и от няколко клуба от Англия и Испания, който традиционно следят случващото се на квалификационните турнири при юношите. Естествено най-голям интерес предизвикват водещите фигури в съставите на Дания и Португалия. Някои от тях вече трупат опит и на ниво мъжки футбол.

Меридиан мач

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK