Славия

Венци Стефанов: Помията е голяма, не зная какви препарати да ползвам

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изригна срещу съдийството на мача с Левски, което според него е било решаващо за крайния изход.

 

"Не искам да коментирам много, защото съм нервиран и ще наговоря куп глупости. Толкова е голяма помията, че просто не зная какви препарати трябва да ползваме, за да почистим някои места. Много ми е гадно за това, че по този начин загубихме. Аз не искам никой да ми помага, искам да има коректно съдийство. Не виждам защо трябва да се помага на другите. Но така се случва", сподели членът на Изпълкома пред "Тема Спорт".

 

 

"Те можеха пак да вкарат, както и ние, нищо не се знае. Мачът беше двуяк. Картонът на Петко Христов беше за неправилно дишане. Още в първите минути ни вдигат картон на основния ни защитник, който е само на 17 години. Какво да очакваме no-нататък. Още в началото започват да се катерят по него, а той не може да реагира. Много тънко, гадно, отвратително... просто ти идва да хвърлиш всичко и да се запиташ защо го правиш всичко това", добави Стефанов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK