Дунав

Към Иван Колев: Как с недостоен футбол Дунав се превърна в хита на сезона?

Вчера Дунав надви Локомотив Горна Оряховица с минималното 1:0. Дори и грозните думи след мача на треньора на "железничарите" Иван Колев обаче не могат да помрачат радостта на "драконите".

Дунав не играе футбол за Първа лига, противникът не игра никакъв феърплей и още какво ли не -  това бяха само част от нещата, които изрече опитният специалист.

Какво обаче има в предвид г-н Колев? Дунав имаше 10 точни удара срещу само 2 точни за неговия отбор, а Банков се пропука при един от тях и домакините взеха победата.

Какви са му претенциите? Може би го е яд, че дори и намесата на дисциплинарната комисия, която пожали голямата звезда на тима Матиа Курьор и присъствието на последния не помогнаха на "железничарите" да вземат нещо от хита в Първа лига.

Колкото и жалко да звучи си личи, че за някои се правят компромиси, а за други - не. Пример с това е и помилването на Илия Мунин, който трябваше да почива още няколко мача, а вместо това вече е на линия за Верея.

Когато губиш, тогава просто трябва да се примириш и да продължиш напред! Трябва да поздравиш противника и да покажеш нужното уважение.

Очевидно обаче подобни неща са непознати на треньора на Горна, чийто тим се провали с една камара скъпоплатени чужденци в състава срещу българските момчета на русенския клуб.

И не на последно място ще припомни, че с "недостойния за Първа лига футбол" Дунав бе доскоро лидер и то няколко кръга, а и все още тимът е смятан за хита на сезона.

Илиян Янакиев 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK