Лудогорец

Христо Бонев подкрепи Владо Стоянов за „Футболист на годината”

Легендата на българския футбол Христо Бонев смята, че стражът на Лудогорец Владислав Стоянов трябва да спечели наградата за футболист на годината.

 

„За мен първи трябва да е Владислав Стоянов. И в националния отбор, и в клуба си той е номер едно. Заслужава най-много. Веднага след него нареждам Мартин Камбуров. А трети трябва да е някое младо момче от Славия, някой от двамата им централни защитници - братята Петко и Андреа Христови. Това е моята призова тройка.

 

Ако сравните вратарите от мача ПСЖ - Лудогорец, Владо Стоянов е пет класи по-добър от Ареола, който играеше като волейболист. Но понеже е българин, никой не дава оценка, каквато реално заслужава това момче. Що се отнася до Камбуров, смятам, че с поведението си, играта и головете, които вкарва на тази възраст, заслужава много висока оценка. Понеже Лудогорец са модерни и с много класи пред другите отбори у нас, иначе бих предложил и Камбуров за първото място. Но и второто за него ще е висока оценка за това, което прави и за клуба си, както и за българския футбол", заяви Зума пред „Тема Спорт”.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK