Майнц 05 Левски

От "Герена" чакат отговор от Майнц за Неделев

Левски чака отговор от Майнц 05 и развитие по сделката с Тодор Неделев в близките дни. Както е известно, информацията за преговори между двете страни се появи в последните дни на старата година и се считаше, че едва ли има някаква истина.

 

 

Пред „Меридиан Мач“ обаче треньорът на „сините“ Елин Топузаков на практика призна, че иска футболиста в състава си, макар да отказа да навлезе в по-голяма конкретика.

 

 

„Тодор Неделев е прекрасен футболист, неслучайно е национал. Не мога обаче да ви кажа нищо конкретно, защото в крайна сметка той си има клуб, който държи правата му, а и клуб, в който е под наем. Трябва да има уважение, а и на този етап все още няма нещо конкретно, което можем да обявим“, разкри Топузаков пред „Меридиан Мач“.

 

 

 

Очевидно обаче от Левски действително ще пробват да привлекат крилото. Дали това ще се случи не е никак ясно, като проблем може да бъде и фактът, че Неделев е идол на бултрасите и трудно ще се навие да отиде в един от най-омразните за Ботев отбори. Интересът обаче е налице.

Меридиан мач

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK