Спартак (Варна) Лудогорец

Спартак (Вн) става сателит на Лудогорец?

Спартак (Вн) може да стане сателит на Лудогорец! Това ще се случи при положение, че собственикът на „орлите" приеме предложението на ръководството на „соколите" да възроди емблематичния варненски клуб. Човек от Спартак се е свързал с боса на петкратния българския шампион и му е предложил да вземе отбора. На този етап Домусчиев не е дал отговор дали е готов да се ангажира. Във Варна били впечатлени от развитието на Лудогорец и вложенията, които Домусчиев прави в стадиона и тренировъчната база. Именно поради тази причина са решили да се обърнат за помощ към бизнесмена. Двата клуба с името Спартак вече постигнаха споразумение да се обединят, но в настоящия момент положението е доста тежко.

 

 

„Соколите" са един от традиционните български отбори. Те са основани през 1918 г., а през 1932 година печелят и единствената си за момента титла, носейки тогава името Шипченски сокол. Най-знаменитият сезон в Европа на Спартак (Вн) е 1983-84, като тогава отборът стига до 1/8-финал в КНК. Варненци отстраняват турския Мерсин, а след това отпадат от английския гранд Манчес-тър Юнайтед след загуби с 1:2 и 0:2.

Меридиан мач

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK