Бдин (Видин)

Бдин започна подготовката с 20 футболисти

Отборът на Бдин проведе първа тренировка за тази календарна година. Снощи спряганият за нов наставник Диян Дончев е пристигнал в крайдунавския град, а днес е имал разговор с ръководството, след който е поискал още една среща по-късно. Затова групата от 20-ина играчи беше изведена в 15 ч. за първата тренировка от досегашния помощник треньор Павел Огнянов. Заниманието пропуснаха студентите Александър Соколов и Мартин Михайлов, както и оперираният преди няколко дни заради проблеми с менискуса Ангел Каишев.

 

Преди старта на подготовката футболистите бяха приветствани от кмета Огнян Ценков, който ги увери, че и занапред ще изпълнява задълженията на общината към футболния клуб, като в същото време ще търси допълнително финансиране от фирми, развиващи дейността си в региона.

 

Калоян Цветков-Къро се върна в Бдин, разкриха колегите от „Конкурент”. През есенния полусезон футболистът играеше за Ботев /Вр/, като в част от мачовете във Втора професионална лига извеждаше врачани с капитанската лента. През пролетта обаче реши да помогне на родния си клуб в Северозападната Трета лига. Цветков е едно от трите нови попълнения във видинския състав. Останалите двама - Цветан Цветанов-Кебапа и Александър Димитров, станаха ясни по-рано.

 

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK