Черноморец Балчик Черно море (до 19)

Черноморец (Балчик) смачка юношите на Черно море

Юношите старша възраст на „Черно море“ загубиха първата си контрола от зимната си подготовка, съобщиха от пресслужбата на клуба.

Момчетата на наставника Тодор Каменов бяха победени от лидера в Североизточната трета група „Черноморец“ (Балчик) с 0:6. През първото полувреме „моряците“ имаха три добри възможности да реализират, но така и не успяха да преодолеят стража на гостите от Балчик, които поведоха с 2:0 до полувремето.

Втората част Тодор Каменов пусна всичките си резерви и „Черноморец“ успя да реализира още четири попадения. „Черно море“ отново имаше добри слизания към вратата на гостите, но не успяха да реализират.  

Пред официалния сайт на „Черно море“ Тодор Каменов коментира, че резултатът не е важен в приятелските срещи. Той е дал възможност на всичките си футболисти да се изявят. В момента юношите младша и старша възраст тренират заедно, защото в първия състав на „Черно море“ има 5-6 момчета от старшата.

До първия си официален мач на 4 или 5 март, юношите на „Черно море“ ще изиграят още няколко контроли. 

В петък предстои сблъсък с юношите на „Динамо“ (Букурещ), на 4 февруари в Бургас ще гостуват на юношите на „Нефтохимик“, а на следващия ден ще има контрола с „Черноморец“. До края на февруари ще проведат още проверки и с мъжките отбори на „Суворово“ и „Светкавица“ (Търговище).

Ето го и титулярния състав на моряците: Иван Дичевски, Ертан Томбак, Стоян Илиев, Кристиян Арсовски, Добромир Добрев, Емил Янчев, Светослав Павлов, Влад Михайлов, Никола Тодоров, Ерик Зейн, Калоян Диев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK