Етър Велико Търново

Етър се раздели с двама

С двама футболисти се раздели „Етър” днес – това са Илия Карапетров и Александър Кирилов. Причината е, че след привличането на шест нови попълнения през паузата групата за пролетния полусезон стана твърде голяма. След назначението на новия наставник Станислав Генчев при „виолетовите” бяха привлечени Иван Стоянов, Тодор Колев, Тихомир Кънев, Йордан Апостолов, Димо Атанасов и Георги Кременлиев. „Разделяме се с Кирилов и Карапетров по взаимно съгласие, благодарим им за съвместната работа в „Етър”, заявиха от клуба.

 

Двама младежки национали има вече великотърновският клуб. Чавдар Ивайлов и Галин Ташев получиха повиквателни от селекционера на младежите Антони Здравков. Те заминават на лагер в Бояна от 20 до 23 февруари. По същото време Петър Хубчев събира и „А” националния отбор, но без чужденците, тъй като датата не е официална в календара на ФИФА. Националният отбор и младежкият ще играят един срещу друг в приятелски двубой на 22 февруари от 14:00 ч. на стадион „Васил Левски”.

 

Sport-vt.com

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK