Етър Велико Търново

Кметът Даниел Панов поздрави етърци за спечелената купа

Кметът на Велико Търново Даниел Панов поздрави „Етър“ за спечелената купа и първо място в третото издание на международния турнир „Балчик къп“.

 

 

„Поздравявам ръководителите на „Етър“, всички футболисти и целия екип за добрата подготовка на отбора и завоюваната купа в престижен и авторитетен футболен турнир с международно участие.

 

 

Радост и гордост за всички нас, привържениците на футболен клуб „Етър“, е достойното представяне на момчетата, които с достойнство защитиха цвета на родния клуб.

 

 

Поздравявам всички за показания характер, мъжество, устойчивост и постоянство в преследване на победата. Така искаме всички да виждаме любимият ни „Етър“ във всеки мач. С хъс за победа и отдаване на всички сили за честта на болярите!

 

 

Победата е още по-заслужена, защото бе постигната след здрава битка на терена. Аз и многобройните привърженици на виолетовия отбор сме сигурни, че това е само първото отличие за любимия ни тим през тази година! САМО „ЕТЪР“!!!“, се казва в поздрава на Даниел Панов, публикуван в официалната му страница във Фейсбук.

Sport-vt.com

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK