Манчестър Сити

Джо Харт: Ман Сити не ме иска

Английският национал Джо Харт призна, че не е желан от клуба си Манчестър Сити. Стражът в момента играе под наем в италианския Торино след като с пристигането на Пеп Гуардиола на Етихад се оказа ненужен в Манчестър.

 

„Бих казал, че в момента не попадам в плановете на моя клуб. Трябва да съм реалист. Обичам този клуб и винаги съм казвал, че докато ме искат ще съм там. Но винаги внимавах, когато го казвах, защото съм наясно, че в големите клубове нещата могат да се променят бързо и мненията на хората се променят.

 

Не всеки ще те харесва и не всеки ще иска да играеш. Това е бизнес и не го приемам лично. Искам да играя футбол. Обичам да играя футбол, така че, ако там нямам тази възможност ще я търся някъде другаде и ще създам дом на друго място.

 

Пеп направи това, което трябваше да направи, това което смяташе за правилно. Той не го направи за да съсипе живота ми. Направи го, защото мислеше, че това е правилното нещо необходимо за да победи като мениджър.

 

Най-много искам да играя в клуб, който ме иска за техен вратар”, заяви Харт.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK