ОФК Бдин 1923 (Видин)

В Бдин чакат нов треньор

Очаква се новият наставник на Бдин да се казва Борислав Борисов, разкри "Конкурент". Както е известно, през миналата година той беше играещ треньор на Академик /Свищов/, ще поеме отбора. Той трябва да пристигне във Видин за доуточняване на детайлите и евентуално подписване на договор. Информацията беше потвърдена от председателя на Управителния съвет на футболния клуб Павел Петров.

 

 

търсенето на нов треньор се стигна след неочакваното решение на досегашния наставник Диян Дончев да си тръгне. Той пое тима в началото годината, заменяйки Роберт Петров, а в края на миналата седмица го напусна. Няколко дни след това Дончев е осъзнал грешката в действията си и се е извинил на ръководството на Бдин. Час преди последния мач на видинчани с Янтра наставникът е загатнал за намерението си и на практика не е водил отбора в двубоя.

 

 

„Към Дончев нямаме никакви задължения, всичко му е изплатено и дори е получил известна сума авансово. От думите му впоследствие, разбрах, че решението да си тръгне най-вероятно е било провокирано от факта, че на Управителен съвет сме коментирали представянето на отбора. Смятам, че това е в реда на нещата след грозната загуба в Славяново и лошото поражение в Козлодуй. За тях нито треньорът, нито футболистите бяха санкционирани, но искахме да намерим начин да се подобри представянето на тима“, каза за „Конкурент“ Павел Петров. Шефът на Бдин допълни, че от времето, когато е бил делегат, има наблюдения върху работата на Борислав Борисов и затова е потърсил контакт с него.

 

 

 

„Надявам се утре да си стиснем ръцете, с което ще внесем спокойствие в отбора преди гостуването на Литекс“, заяви Петров.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK