Локомотив Пловдив

Крушарски: Вътрешен човек прави интриги

Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски направи ново интересно изявление, след като първо опроверга информациите, че има намерение да налусне клуба.

 

"Аз имам цел. Вкарах милион и нещо в база, без да е моя и после ще се разколебая да си тръгна заради някакви си гпупави истории. Ще сложа ред, като се прибера. От следващата година редът ще е друг. В момента сьм в Русия, след това заминавам за Италия, връщам се и заминавам за Аржентина, Предупредих Едо за вътрешни интриги преди началото на неговия престой. Прибирам се в България в началото на юни, след което пак тръгвам. Няма да оставя Локомотив. Бащата ще води отбора срещу ЦСКА-София, в момента той води тренировъчния процес. Ако ръководството се провали и сега, ще ги махна и ще започна да водя отбора сам. Ще сменя цялото ръководство, ако и сега се провалят.

 

Ако не се справят, съм им казал, че си тръгват. Някаква къртица прави интриги и ги дава на медиите, но аз ще намеря кой е той", отрече Крушарски.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK