Пирин Гоце Делчев

Двама нови в Пирин (ГД)

Вратарят Захари Димитров и защитникът Илия Длагонски, досегашни футболисти на Вихрен, се разбраха по всички въпроси с президента на Пирин Гоце Делчев Иван Близнаков и за в бъдеще ще играят за този тим. Всеки момент се очаква да се присъединят още един класен универсален защитник и нападател.

Засега техните имена не се обявяват с цел да не се достигне до нещо нежелателно.

"Знаем кой работи против селекцията на нашия отбор и насочва футболистите, с които сме провеждали разговори, в друг клуб. Искам дебело да подчертая, че името на "доброжелателя" ще обявим пред спортната общественост. Въпреки всичко ще изградим един много добър отбор, който ще радва привържениците през първата част на настоящото първенство на ЮЗ трета лига", заяви Иван Близнаков.


Въпреки привидния ентусиазъм обаче, финансовата ситуация в Гоце Делчев не е никак розова. Клубът е притиснат да плаща старите си дългове от периода в Първа лига към НАП, а бюджетът е осигуряван основно от общината, но е крайно недостатъчен.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK