Ботев Пловдив Маритимо

Чиликов: Маритимо в никакъв случай не са много по-силни от Бейтар

Бившият главен скаут на Левски Георги Чиликов разкри някои подробности около противника на Ботев Пловдив в Лига Европа – Маритимо. Чиликов е наблюдавал няколко мача на португалците през миналия сезон, а като футболист има 41 мача с другия отбор от остров Мадейра – Насионал.„През миналия сезон наблюдавах мачове на Маритимо като скаут на Левски. Това е изключително силен отбор. Но в момента не зная кои футболисти остават, защото Маритимо има "навика" постоянно да продава играчи на Порто. Двата клуба са в добри отношения. Всяко година Порто привлича по един-двама играчи от Маритимо. Те в никакъв случай не са много по-силни от Бейтар Йерусалим. Но трудно се играе срещу португалци. Тежко ще е".

"Чака ни завързана и трудна битка. Няма фаворит преди първия мач. И двата отбора ще имат своите шансове да победят".

"Много е трудно титуляр от Маритимо да дойде в България. Струват много пари. Президентът на Маритимо винаги продава футболистите си на много висока цена. За мен това е нереално".

 

Тема Спорт

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK