Пирин (Разлог) ЦСКА

ЦСКА 1948 взе капитана на Пирин (Р), бесен директор: Не може така заради някакво измислено ЦСКА

Капитанът на Пирин Разлог Николай Хаджиниколов изненадващо напусна отбора днес сутринта и отива в ЦСКА 1948. И то само две седмици преди началото на първенството в Югозападната Трета лига.

 

 

Веднага след контролата вчера на отбора от Разлог с Миньор Перник, треньорите на ЦСКА 1948 Валентин Илиев и Йордан Юруков, които са гледали мача в Ковачевци, са поканили Хаджиниколов да заиграе в столичния отбор.

 

 

Освен че е капитан на отбора, Хаджиниколов бе и треньор в ДЮШ на Пирин Разлог и водеше подготвителна група. Наставникът на Пирин Разлог и и директор на клуба Христо Джоджов бе изключително разочарован от действията и на Хаджиниколов и на Йордан Юруков.

 

 

„Не прави чест нито на капитана ни, нито на Йордан Юруков. С последния дори сме били и екип в родния му Разлог. Много съм разочарован, не може капитан и треньор да постъпва по този начин. И то заради малко повече пари и заради някакво измислено ЦСКА. С какви очи ще погледне родителите на тези повече от 30 деца, които тренираше досега?“, завърши бесният Христо Джоджов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK