Първа атомна стартира новия сезон в Северозападната Трета лига с изключително млад състав, вероятно с най-ниска средна възраст в групата. Това призна треньорът на тима Николай Нинов, който в първия мач от шампионата се изправя срещу бившия си отбор Бдин (Видин).

„Във футбола място за сантименти няма. Чака ни тежък двубой със сериозен противник. Първият домакински мач обикновено винаги е труден, но ще се постараем да постигнем положителен резултат. В първите 6 кръга ще се сблъскаме с най-добрите отбори в групата, такава бе волята на жребия“, заяви Нинов пред „Конкурент“.

„Подготовката премина нормално, изиграхме доста контроли. В състава привлякохме куп перспективни таланти, които за първи път ще участват в битките при мъжете. Сигурен съм в техните възможности, но ще им трябва известно време да ги покажат в пълна степен. Средната възраст на тима е 19-20 г. и може би сме най-младият тим в групата. По-опитните са само Николай Ганчев и вратарят Ивайло Върганов-Скакалеца”, призна треньорът на Първа атомна.