Монако

Мбапе публикува прощално писмо за Монако и феновете на тима

Килиан Мбапе публикува прощално писмо адресирано към феновете на Монако и щаба на отбора, след като френският нападател премина под наем в ПСЖ и се очаква през следващото лято да премине окончателно в отбора на парижани за 180 млн. евро.

 

 

Вижте какво написа младата надежда на футбола в официалния си профил в "Туитър":

 

 

"Скъпи фенове на Монако,

 

 

Искам да ви благодаря за любовта, която ми показахте през времето, когато бяхме заедно. Никога не съм чувствал такава подкрепа и сила.

 

 

Знам, че някои от вас не разбират избора ми и са ми ядосани - разбирам. Разбирам и освиркванията в последния ни мач, защото беще разпространена фалшива информация в сагата "Мбапе".

 

 

Аз не съм се променил, не съм променил обкръжението, моите ценности са същите: смирение и уважние.

 

 

Едно нещо е сигурно: можете да бъдете ядосани, да ме мразите или да ме освирквате, но не можете да ме спрете да ви обичам, защото това е истината - аз ви обичам."

 

 

Мбапе вкара 26 гола във всички състезания през миналия сезон и благодари на целия щаб на Монако.

 

 

"Монако,

 

Аз съм това, което съм благодарение на вас. Вие, съотборниците ми, които всеки ден ми помага да развия таланта си.

 

 

Благодаря на целия щаб, който ми помогна да прогресирам и да постигна целите си.

 

 

Благодаря ти Вадим, страхотен президент, но още по-страхотен човек. Благодаря, че ме изслушваше и ме подкрепяше през професионалната ми кариера.

 

 

Ти вярваше в мен, насърчаваше ме, помагаше ми. Без теб Монако нямаше да е това, което е в момента - страхотен футболен клуб.

 

Ще се видим скоро."

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK